Waar moeten we op letten bij een barbecue?

 

 

Waar moeten we op letten bij een barbecue? Er zijn niet echt harde en snelle regels. Kunststof stopisolatie, smaakrepen en pandiepte zijn allemaal belangrijke factoren om te overwegen. De volgende factoren zijn meer cosmetisch dan iets anders:

Barbecue slowcookers worden steeds populairder. Slowcookers, vaak "crockpot" genoemd, maken het gemakkelijker om gezonde en voedzame maaltijden te bereiden. Ze maken het ook heel gemakkelijk om deze maaltijden te serveren.

Mysterieus koud weer met weinig natuurlijke warmte komt vaker voor in de bergen dan in het zuiden. Nieuw kookgerei in combinatie met ovenontwerpen maakt het mogelijk om 's ochtends te beginnen met koken om' s avonds naar het werk te gaan. The Mountain heeft twee kookplaten die op gas of elektrisch zijn.

Mountain-kookplaten hebben "telefoons" die draadloos van elkaar verwijderd zijn. Hierdoor kan het fornuis sneller koken en kan het ook worden gebruikt als een "bang bin" om opflakkeringen te voorkomen.

Beide modellen inductiekookplaten van Mountain kunnen op een gasfornuis worden gebruikt. Elektrische Mountain-fornuizen kunnen daarentegen niet op een gasfornuis worden gebruikt.

Pan grootte

Mountain-units worden geleverd met rechthoekige, ovale of vierkante motorkappen. Het Honey Bee esdoorn model heeft een S-vormige motorkap en het Taylor roestvrijstalen model heeft een U-vormige motorkap.

Taylor roestvrijstalen units zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 2, 3 en 4 kopjes, terwijl de Nieuw-Zeelandse zwart genummerde modellen slechts 3 kopjes hebben.

De roestvrijstalen modellen behouden hun warmte, maar hebben geen zijbranders zoals de inductie-units.

Vorstbasis

Meest recentelijk hebben Taylor roestvrijstalen eenheden uitgebreide voorgangers gehad. Deze "frost"-units, officieel omschreven als "freestanding" cookers, hebben een draaiend bevroren centrum om te koken in plaats van een heteluchtfornuis.

Door Frost ontworpen units zijn verkrijgbaar in de maten 90 cm, 100 cm en 110 cm, terwijl de zwarte units uit Nieuw-Zeeland 90 cm breed, 100 cm lang en 110 cm diep zijn.

Kooktemperaturen

Door Frost ontworpen units hebben een kooktemperatuur van minimaal 55 graden. Dit is hetzelfde als de inductie-units, die op dit punt op ongeveer 300 graden staan. Frost-soldaateenheden zijn niet ontworpen om te koken met hun centrale motorkap, maar zijn goede opladers en warmtemonitors.

Pdict

Als je op zoek bent naar prestaties en je afwijking beperkt is tot binnen de omstandigheden van een bepaalde dag, dan kan de Taylor roestvrijstalen snelkookpan een goede match zijn.

…Maar als je een zeur bent over gadgets, kies dan later voor de Nieuw-Zeelandse zwarte.

Copyright @ 2009 Mary is geabonneerd op Commercial Project, http://www.maryvicco.com

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.