Hoe bereid je een voedsel traiteur voor

BBQ catering Amsterdam

 

 

Traiteurs zijn er al eeuwen. Maar vandaag is er een new kid on the block in de catering wereld. Gelabeld als gezondheidsbewust is deze trend aan de gang. En u kunt er deel van uitmaken. Door gewoon uit te zoeken welke BBQ catering bedrijven menu’s aanbieden die aan uw wensen kunnen voldoen, kunt u een beetje extra aan uw bruiloft toevoegen.

Laten we eerst eens een blik werpen op de oorsprong. BBQ catering gaat ver terug, en bestaat al sinds het stenen tijdperk. Vlees werd boven het vuur gedroogd, en vervolgens aan een spies of draaiend spit gegaard. Dit is waar de rotisserie in het spel komt. Vlees wordt op een grote stok geplaatst, en vervolgens aan een draaiend spit gegaard.

De volgende verandering komt in het spel met het eten. Het traditionele voedsel zoals hamburgers en kipnuggets zijn vervangen door deze zoete en voortreffelijke mini pizza’s. Deze baby’s hoeven niet gefrituurd te worden. In feite wordt een laag tot middelhoog vuur aanbevolen. De ingrediënten kunnen van tevoren worden bereid, en het enige wat dan nog nodig is, is de pizzaoven.

Naarmate mensen zich meer bewust worden van hun gezondheid, neemt ook de populariteit van soul food toe. In combinatie met de populariteit van fast food voegt dit een nieuwe dimensie toe aan de eetervaring. Naast gewoon lekker eten, kunnen mensen ook een vakantie of dagje uit met vrienden of familie beleven.

Er zijn veel verschillende manieren om het eten van tevoren of ter plaatse te bereiden. Hier zijn een paar verschillende bereidingen:

LongSunned Vogelvoer

Dit is een snelle, makkelijke en voedzame maaltijd. Voor deze bereiding heb je nodig: een kalkoen, witte maïstortilla’s, zwarte bonen, kalkoenvlees, limoensap, ui, knoflook, komijn, kalkoenkruiden, en vier kippenborsten. Voor de Q.B.A.N. (Queen Chef Job Application) bereiding heb je een Long Sunned Chicken nodig, en een kleine tortilla gevuld met het kalkoenvlees, gekruid met de komijn, knoflook, en de overige kruiden, en dan gewikkeld in een meel tortilla.

Gefrituurde verlamming

Dit is een makkelijk recept voor Gefrituurde verlamde vogel met sinaasappelsaus. De bereiding duurt ongeveer slechts 15 minuten, en wordt zeer gewaardeerd door degenen die op hun gewicht letten, en degenen die het leuk vinden om te kijken naar de minutenlange, overgare kalkoen(s) die uit de oven rollen. Voor deze bereiding hebt u een grote koekenpan nodig, een langzonnige kip, diepvrieserwten, perkamentpapier, een kopje olie, een roerbaksaus, en 7 ons fijngehakte grotere garnalen.

Chinese Gebakken Rijst Noedels

Deze in het verleden aangepaste versie is een favoriet voedzaam gerecht geworden in de Chinese keuken. Dit gerecht wordt gekenmerkt door zijn speciale saus. De basismethode is het afkoken van het water van de groenten en deze in een laag pitje gaar koken met toevoeging van de kruiden. Wanneer beide ingrediënten gaar zijn de noedels in de olie goed doorbakken, de kruiden, sojasaus en enkele andere ingrediënten toevoegen, dan de rijst toevoegen en roerbakken. Dit hield delicaat vochtig en smakelijk. Het vlees is zo goed gaar dat je het nog net met de noedels kunt eten. Deze maaltijd kan op een snellere manier bereid worden door een snelkookpan te gebruiken.

Zeevruchten Enchiladas

Deze Enchiladas zijn gemaakt van een favoriete soul food versie van het gerecht bekend als fajitas. Het wordt bereid door de garnalen of kip in een rode op sojasaus gebaseerde enchilada saus te dompelen. Het vlees wordt gekruid met de unieke enchilada saus en vervolgens gevuld met de kaas, zwartgeblakerde bonen en andere componenten.

lees meer:

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.