Een recensie van de herbruikbare urn

Het is een prachtig koperen offer dat in de meeste grote steden minder dan 30 dollar kost. Deze urnvormige container is voorzien van een deksel en is bedoeld om lang mee te gaan. Het kan niet worden gegraveerd, maar u kunt verschillende schilderijen kiezen om het oppervlak van deze urn te sieren. De herbruikbare urn heeft een cirkelvormig ontwerp en is perfect voor een theepot, mokken of andere voorwerpen. Deze theepot wordt geleverd met een bamboe container en is volledig aardebestendig.

Het is een prachtige theepot van roestvrij staal en kan worden gegraveerd door jou of iemand die je wilt eren. De urn is perfect om alleen de "essentie van thee" in te bewaren. Deze urn is ook ideaal om mee te nemen, omdat hij kleiner is en in een rugzak kan worden gedragen. De originele urn van de kunstenaar wordt geleverd met een canvas en handvat, terwijl andere worden geleverd met een keramieken handvat en spinner.

De koperfolie theepot is een prachtige urn die duurzaam en betaalbaar is. Deze urn is alleen bedoeld voor thee en bevat geen vloeistoffen. De kunst is voortreffelijk en de look is boeiend. Deze pot is ideaal voor de gracieuze thee of korte kop thee waar men de hele dag van geniet.

Het is een perfecte urn voor degenen die urn en dinerborden, of zilver en glas. Dit onderscheidende item is perfect voor stilstaand water. Het is perfect als huwelijks- of jubileumcadeau. CustomTea Oils zijn ook te koop.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.