Uit eten

Wijnproeverij Rotterdam

 

 

Meer informatie over de degustatiedagen van Italiaanse wijnen vindt u ophttp://www.italianwinedays.com

Johnoti neemt je mee door de hele proefervaring en geeft je zijn persoonlijke keuzes voor de beste wijnen om te drinken. “Met Johnoti kun je een reis rond de wereld maken zonder ooit je huis te verlaten”, zegtaronn.com. “Je proeft nationale favorieten in een land dat weet hoe je feest moet vieren!”

“Elke Johnoti wijnadviseur is als een smaakvakantie in het van wijn doordrenkte Italië”, zo vat Marlena haar nieuwsbrief samen, gewijd aan de cultuur van wijn, eten en drinken in Italië. “Het is de reis die de ervaring verhoogt, waardoor je de wijngaard ten volle kan beleven. Deze wijngaarden zijn absolute zintuiglijke lustoorden. Je voelt het gras, drinkt de koele, romige, nootachtige wijn en omhult je vervolgens met de stilleachi-wind van de avond”, vervolgt ze. Maar het allerbelangrijkste is het ” zintuiglijk genot ” dat de wijn je schenkt; je zult het uitschreeuwen van de ervaring, je zult lachen om het onverwachte, je zult vleugels krijgen van opwinding, je zult je onbetwistbaar, o zo jaloers laten genieten.

Dit is waar wijn je neus en je ziel ontmoet!

Hier is een proeverij van de drie wijnen die voor de proeverij zijn gekozen.

Paradise Valley door het aannemen van de gemiddelde tot langzame

” Paradise Valley, met zijn zacht glooiende heuvels en trage, meanderende rivieren, is het land van zon en zand en granaten. De glooiende heuvels, kronkelende rivieren, zon en zand maken allemaal deel uit van het zintuiglijke genot verpakt in een levendig pakket van glamour” – Tommy Cooper – From The Heart.

Charlotte’s Vineyard – De smaak van de braambes

“Als smaak het medium is, dan is voedsel het medium voor expressie. Bramen zijn een krachtig medium voor het gehemelte. Ze parfumeren de lucht met mooie, maar ongepelde zaden. De knapperige, donkere smaak van rijpe bramen is als een stilleven. Ze smachten naar de zomerdauw. De paarszwarte bessen van de late herfst doen denken aan zoete dingen zoals zomerkersen en frambozen” -Samuel Elemental – From The Vineyard.

De smaak van de druif

“De druiven zijn zwart, ze zien er paars-zwart uit op het bord; ze zijn zwaar, alcoholisch, en klaar om je gehemelte te degraderen. Eerst neem je een klein glaasje wijn en dan nog een en dan nog een. Elke keer dat het gebeurt, krijg je een nieuwe uitbarsting van bruisend genot. De bedwelmende zwarte vloeistof is verbazingwekkend en zeer smakelijk. De druiven zijn helemaal aanwezig in dikke plakken, soms bijna tot de kern, die langzaam moeten worden opgedronken, want ze worden dik en zwaar. De dunne korstjes van thehua en lycium bevatten een wonderlijke geestverruimende stof” – ook weer opgenomen door het middel.

“Aan het eind van de maaltijd heb je nog ademruimte om aan iets plezierigs te denken. Een aangenaam restaurant is gevuld met mensen die een leuke tijd hebben. Het eten is kleurrijk, de bediening is efficiënt, en het bier is geweldig. Waarom alleen eten? Of met een groep gaan? Dit zijn enkele van de redenen waarom uit eten gaan leuk is. Het is plezierig en smaakvol” – John Paul Curran

“Bunchen” is een ander woord voor “feesten”. Het lijdt geen twijfel dat de cultuur van het eten van rauw een grote veelzijdigheid van het dier zelf laat zien. De eters hebben keuze te over: filets, kleine, noordelijke en enorme biefstukken, al dan niet gebakken, al dan niet gevuld, gebakken, geroomd, met meth, in olie, en nog zo veel meer. Bovendien kunnen ze kiezen uit wijnen per glas of per fles.

“Je wilt variatie in je dieet. Je wilt gevarieerd eten. Afwisseling is goed. Het maakt je gelukkig. Zorgt dat je beter presteert. Maaltijden moeten een mix zijn van hartig voedsel en lichte maaltijden. Waar je ook bent op de wereld, je zult een verscheidenheid aan keuzes vinden die passen bij je smaak en je stemming” -Dimitra Belanco

“Je hebt de bosbessen, de aardbeien, de bramen, de heerlijkste salade van aardbeien, die ik elke dag eet. Mijn dokter zou niet weten wat er aan de hand is. Hij zei dat het waarschijnlijk de bosbessen waren. Mijn zicht is zeker… prachtig.” – Autumn Decker

“Waarom, waarom moet hij die smakeloze, smaakloze smakeloze omelet eten?” – Maisette Percy

“Je kunt eieren eten, eieren en eieren en eieren. Er is geen vergelijking tussen het eten van eieren en het hebben van diarree. Er is een groot verschil tussen het eten van een ei en het hebben van diarree. Het ei is een verrukking op zich is als een verrukking.

lees meer:

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.