Hoe krijg ik het?

Fast Food, Levering, Online, Dienst

We komen elke dag dichterbij. De dag dat we de basis beginnen te leggen voor een nieuw avontuur, openen we de deur naar vrijheid. We lossen onze grote problemen op en beginnen een nieuwe wereld in onszelf te bouwen. Ja, een wereld van kansen voor een rijker en meer vervullend leven.

Waarom ik het heb over een nieuwe ervaring, een die fris, genereus en vol liefde, zorgzaamheid en vreugde is. Als we voorbij onze dagelijkse grenzen kijken, onthullen we nieuwe verkende wegen. Wil je eten laten bezorgen inzanies (ook wel Franse kampwhizzveiling genoemd) in Zoetermeer? Wat dacht je van brainstormen met een andere persoon? Worstel je met het vinden van een nieuwe strategie om productiever te worden? Wil je je reis plannen? Dit is een van de vele voordelen van het plaatsen van het Yetterhuis in Kn wankel.

Laat onze eigen innerlijke stem ons niet vertellen om iets anders te doen dan het te doen! Heb je die van tijd tot tijd gevraagd "hoe krijg ik het voor elkaar". Begrijp dat je innerlijke stem je probeert te vertellen dat je iets anders moet doen waar je NIET productief in kunt zijn. Als je naar die stem luistert, zul je het probleem duidelijk krijgen. En dan kun je jezelf afvragen: "Hoe krijg ik het voor elkaar, of welke andere richting je ook op zou willen gaan".

Als je eenmaal hebt bepaald in welke richting je wilt kijken, kun je bepalen wat je moet doen om de gewenste resultaten te behalen. En hoe kleiner de kloof, hoe sneller u de resultaten krijgt.

De kern van elk probleem is het gebrek aan leiderschap.

Als je een leider bent in je bedrijf, moet je accepteren dat je een keuze hebt. U kunt mogelijk twee soorten leiderschap hebben, geacteerd en authentiek.

Geacteerd leiderschap wordt reactief genoemd en is gebaseerd op angst. Nadat alles in het verleden is gebeurd, is het vaak het onbewuste dat je vertelt de reis te vrezen. Vaak is het eindresultaat dat u denkt dat u beter iets anders kunt doen.

Geacteerd leiderschap lost problemen graag op door een ander. Jouw belangrijkste taak is om een ‚Äč‚Äčoplossing te vinden die acceptabel is voor de groep. Dit type leiderschap is niet geboren, het is vaak passief en ineffectief. Het kost de minste energie om reactief te reageren, omdat het negatief aanvoelt. Geacteerd Leiderschap is net als in een sjouworganisatie, met anderen meegaan om iedereen te krijgen waar ze moeten zijn. Dus je kunt je terecht afvragen of het echt zin voor je is om te hergroeperen, mastermind of in een kamer te zitten en te verzoenen om iets te krijgen of te leren doen dat niet alle positieve veranderingen teweegbrengt?

Authentiek leiderschap is 100% vertrouwen hebben in wat je ook bereikt als resultaat van dat leiderschap. Authentieke leiders voelen zich niet bedreigd wanneer zich uitdagingen voordoen, ze zijn zelden bang voor gebeurtenissen en bieden oplossingen en klagen er niet over. Denk aan de irrationele dingen die iedereen doet om hun spel te verbeteren en leiders zijn helemaal geen chaos… Maar wanneer die rampen gebeuren, komt het grootste deel van hun bedrijf terug omdat ze denken dat ze moeten reageren. Authentieke leiders geloven dat ze net als iedereen positieve veranderingen doorvoeren, dus als dingen niet lukken, is het hun reactie die de hele organisatie in een positieve richting zet.

Waar acteer je en ben je authentiek?

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.