Hoe kiest u de beste boot?

Lunch Utrecht

 

We zijn met vrienden en familie, ontspannen in een aangename sfeer, genietend van een lunch tegen een goede prijs. Wat wil je nog meer?

De plaats is gelegen in het centrum van de stad, in een beetje een rustig achter water. Je vindt er een aangename mix van mensen, zowel jong als oud. Het is een toevluchtsoord geworden voor veel reizigers, kunstliefhebbers en muziekliefhebbers.

Als je in Utrecht bent en een picknick hebt om ons thuis te verwelkomen, zou je erg verbaasd zijn over het aantal lege huizen die aan het strand zitten, helemaal verstoken van mensen. Dit is het moment waarop we denken aan vervlogen zomerdagen, is het niet?

Naast het strand is onze andere favoriete plek de boothaven van Sternefribre. Het water is kristalhelder, de zee is perfect rond, er zijn zoveel prachtige kenmerken en het ligt direct aan het water. We zitten liever boven op het water dan op welke andere plek dan ook.

Ergens rond de botenhaven ligt Café El Pico. Dit is een heerlijk romantisch plekje. Misschien is het een beetje in safari-sferen, maar we zijn allemaal dol op Café El Pico. De eigenaar legt in detail uit hoe het eten wordt bereid en de hele ervaring is plezierig. Je kunt de grad niet vragen om niet te vermelden dat als hij bij Café El Pico eet, hij een cadeautje van de chef eet.

Café El Pico ligt niet alleen aan het water, maar ook gunstig bij de metrohalte Utrecht. Er is ook een leuke wandel- en fietswinkel met koffie en werkelijk fantastische koffie/thee/cuppa. Het ontbijt is het wachten meer dan waard.

Hier is eindelijk de beloning: een unieke eetervaring in een leuke en vriendelijke sfeer; heerlijk eten (Joblan’s en Elitch’s); een heerlijke ervaring in een ontspannen sfeer; en bovenal, plezier. De metrohalte is een complex van 7 stations dat een prijs verdient voor zijn gemak.

Enkele andere opties om te overwegen zijn… Paella Diner, Catering met kristallen wijnglazen en bijpassende rode en witte wijnen, uitgevoerd door een professional, en geserveerd in een leuke en vriendelijke sfeer.

Kohimilator Restaurant, Traiteur en gediplomeerde chef-kok helpen u graag bij speciale gelegenheden.

Een groot ‘ole kreeftdiner met handbereide kreeftenslabbetjes, dagelijks met de hand bereid.

Evalueer uw locatie en kijk of ze de buiteneetzaal kunnen, of willen, brengen. Zorg ervoor dat de kamers niet beschimmeld zijn! Als u kamers vindt die moeten worden opgeknapt, kan Kohimilator dat doen, of een bedrijf inhuren dat dat doet.

Zorg ervoor dat u goed rondkijkt! De meeste plaatsen online maken geen deel uit van de reguliere Kohimilator programma’s, dus het kan zijn dat u hun coupons niet kunt gebruiken of hun producten niet kunt kopen. Bovendien kan het zijn dat u producten online moet kopen, hoewel er veel betaalbare opties zijn voor lokaal en continentaal eten en drinken, zie ons recente artikel in de link hieronder voor tips.

 

lees meer:

High tea Utrecht (om de maand linkbuilding)

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.