De Top Tien Bronnen van koolhydraten.

Beste oliebollen

 

 

Ons verhaal

Het verhaal van het maken van onze populaire Nederlandse oliebollen begint in het begin van de jaren 1900. Het maken van Nederlandse oliebollen begon bij Kalba. Een speciale producent van kalbiaste, dat was. In deze periode werden er ook veel andere producten gemaakt. De Kalba-oven bleek een succes te zijn. Door de vele eisen van de vele klanten, moest hij een nieuw oven ontwerp ontwikkelen. Dit deed hij door de ‘Kalb oarie’ te ontwikkelen. Deze oven bestond uit een gesloten koepel met daaronder een grote koepeloven. In deze oven konden wel twintig mensen plaatsnemen.

Het onmiddellijke succes van de oven leidde tot andere soorten innovaties. Door de ontwikkeling van de oven werden de speciale vezels uit de kern van de banaan verhit. Hierdoor ontstond de dikke sterd met zanderig vruchtvlees. De bananenvezels worden mals en zacht na het koken. Er werd een grote ketel ontwikkeld om tropische vruchten te kunnen roosteren. Een door paarden getrokken wagen werd geleend om de producten van de teeltgebieden naar de handelscentra te vervoeren.

Een moderne bananenplantage kan met vele middelen worden bevoorraad. De hierboven genoemde auto is wellicht een van de meest gebruikelijke. Andere middelen zijn zeevracht, pluimvee, en over land. Tegenwoordig worden ze geteeld in bananenplantages aan zowel de oost- als de westkust van Afrika.

~ voldoende~ hoeveelheid product om te verpulveren tot een aanzienlijke hoeveelheid meel

Barley-mout en moutextract

Aspalathionine- vitamine E

Atomphinohydraten – proteïden en alcoholen

Calciumandionine (uit de AME-gegevens blijkt dat beide elementen in voldoende hoeveelheden aanwezig zijn in de banaan wanneer deze rauw is).

Copper- diethylene glycol

ijzer- geschraapt ijzer van eetkamer tafels

Jamelia (El Salvador)

Dadoes – rundvlees essentie (VPE)

CutFraches- baby vla

Grelone- zacht geconjugeerd rundvlees of melk

Joggins- half gestold rundvlees of room

Kala Jeera- in India heet het keleire en is het een dikke hummusachtige dip.

MarshmallowBoerenmarkt: de algemene verkoop verloopt via de boerenmarkt. In Puerto Rico is de boerenmarkt zo opgezet dat er alleen verse groenten worden verkocht.

Naundry: dit is een opslagruimte. Het kan om het even welk bosproduct gaan, beddengoed, bouwmateriaal, enz.

OidiumStevesia(E)- een tropische aromatische bloem. Het is een populair ingrediënt in Perzisch Pita brood.

Professionele chef-kok Jerky kan worden gemaakt metomphalase, maar een ander chemisch product, trimethylfenol, wordt ook gebruikt.

Fosforzuur: het meest voorkomende voedingszuur. Het wordt gebruikt om smaak toe te voegen aan broodjes, crackers, bier, zout, tomatenproducten, augurken, verwerkt voedsel, specerijen, vlees, zeevruchten, gevogelte en spareribs.

Suiker: de voornaamste bron van koolhydraten. In de Verenigde Staten gebruiken we maïssiroop met een hoog fructosegehalte om onze koffie, ontbijtgranen, gebakken producten, taarten en vele andere producten zoeter te maken.

Dit zijn de top tien bronnen van koolhydraten. Het is ook de top tien van oorzaken van botverlies. Mensen die zich momenteel bewust zijn van de oorzaken van botverlies en deze willen vermijden, moeten voorzichtig zijn met de voedingsmiddelen die zij eten. Maar naast het vermijden van de algemene gevaren van koolhydraten, moet ieder individu extra voorzorgsmaatregelen nemen over welke voedingsmiddelen hij eet. Vergeet niet dat botverlies door van alles kan worden veroorzaakt: medisch veroorzaakte aandoeningen, toxines, enz. Verder is het raadzaam uw arts te raadplegen over elk dieetplan dat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

lees meer:

oliebollen kopen

olie voor oliebollen

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.